Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση από...

τον δήμο. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σας προσκαλεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015και ώρα 19:00, στο Π.Π.Ι.ΕΔ. (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς, Δεκελείας 152, Ν.Φιλαδέλφεια) στην παρουσίαση του ποιητικού και συγγραφικού έργου του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου. 

Προλογίζουν οι: Δέσποινα Καμπούρη, Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια 
Θανάσης Νιάρχος, Συγγραφέας-Ποιητής 
Γεώργιος Σπανός,Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ 
Ευάγγελος Χρόνης, Ποιητής 
Αποσπάσματα από τις ποιητικές συλλογές καθώς και από το παιδικό παραμύθι θα διαβάσει η ηθοποιός: Αριέττα Μουτούση 

Λίγα λόγια για τον ποιητή και συγγραφέα: Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Εχει σπουδάσει στο Ε.Κ.Π.Α. Τμήμα Φιλολογίας. Εχει γράψει πέντε ποιητικές συλλογές, ένα παιδικό παραμύθι και έχει πολλές συμμετοχές σε λογοτεχνικά περιοδικά και συνέδρια. Ποιήματα του έχουν μελοποιηθεί από τον Νίκο Ζούδιαρη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και το Χρήστο Θεοδώρου. Τον έχουν προλογίσει ο Ευριπίδης Γαραντούδης, η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Θανάσης Νιάρχος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Τίτος Πατρίκιος, ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Βαγγέλης Χρόνης. 

Το 2007 στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ Αθηνών, EMOTION PICTURES: «Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία», προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Θεός στον ορίζοντα”, δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας Λένας Βουδούρη, η οποία ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων