Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

22/11 στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας οι εκλογές της ΝΔ

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες:

Στα πλαίσια της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και με βάση την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, σας ενημερώνουμε για τις εξής οδηγίες που θα ισχύσουν για την ημέρα των εκλογών (22 Νοεμβρίου 2015): 

 Οι εκλογείς ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. 

 Όλα τα εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr. Ενημέρωση μπορεί να υπάρξει επίσης για όποιον επιθυμεί από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ). 

 Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών. 

 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο). 

 Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ. 

 Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ο κάθε εκλογέας ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. 

 Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Για τις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών (εκλογικό κέντρο) θα είναι ο 1ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας “Ο Αθανάσιος Διάκος” (Νικολάου Τρυπιά 45, Νέα Φιλαδέλφεια). 

Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και οι ώρες 7 π.μ έως 7.μ.μ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και σε περίπτωση που χρειαστεί β' γύρος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.