Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Ανοικτό κάλεσμα σε συζήτηση για το ζήτημα των προσφύγων...

από το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό ιατρείο/φαρμακείο

Ανοικτό Κάλεσμα σε Συζήτηση για το Ζήτημα των Προσφύγων 

Ως Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο Ν. Φιλ/φειας, Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Ιωνίας και γύρω περιοχών, καλούμε την Τρίτη 6/10/2015 στις 6.30μμ σε ανοικτή συζήτηση στο ΠΠΙΕΔ (Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2) σχετικά με το ζήτημα των προσφύγων. 

Το κάλεσμα απευθύνεται σε συλλογικότητες, σωματεία, συλλόγους και άτομα στις περιοχές μας και στόχος είναι να αλληλοενημερωθούμε για τις εξελίξεις, να συζητήσουμε προτάσεις και προβληματισμούς και να συντονίσουμε από κοινού δράσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στις περιοχές μας, τόσο σε σχέση με την κάλυψη βασικών αναγκών που προκύπτουν (κάλυψη αναγκών σε σίτιση/στέγαση/ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), όσο και σε σχέση με τα πολιτικά ζητήματα που προκύπτουν (η αντιμετώπισή τους από το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση στα πλαίσια της Ευρώπης Φρούριο) και που ο καθένας/μία θέλει να θέσει. 

Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο Ν. Φιλ/φειας, Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Ιωνίας και γύρω περιοχών (Ελ. Βενιζέλου 131 & Χίου, Ν. Φιλαδέλφεια (πλ. Προσκόπων Αϊδινίου) Τηλέφωνο 2155053268, e-mail: koinonikoiatreionfnx@espiv.net