Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ: Συνάντηση για το γήπεδο

στη Νέα Φιλαδέλφεια

Mετά τις τελευταίες εξελίξεις η πλευρά της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, προχώρησε στην πρωτοβουλία να ενημερώσει φορείς και θεσμικούς παράγοντες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, για την πορεία του θέματος του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.  
Όπως μάλιστα τονίστηκε από τον Νίκο Στράτο, αυτές οι κινήσεις ενημέρωσης θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα. Από την πλευρά του ο project manager του γηπέδου Δημήτρης Ανδριόπουλους, ενημέρωσε τους παριστάμενους για όλα εκείνα τα γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών και της έκδοσης της άδειας, παραθέτοντας αναλυτικά όλες τις κινήσεις της ΑΕΚ. 

Ο κ. Ανδριόπουλος ήταν σαφέστατος όσον αφορά και τα χρονοδιαγράμματα, όπως αυτά διαμορφώνονται έπειτα από όλες τις τελευταίες εξελίξεις (πχ το αίτημα παράτασης της διαβούλευσης του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για 45 ημέρες κλπ), λέγοντας: 

«στις 22 Νοεμβρίου τελειώνει η διαβούλευση, έπειτα θέλουμε άλλες 20 μέρες για προσαρμογή, οπότε πάμε για τις 17 Δεκεμβρίου. Επειδή όμως στην στην Ελλαδα δεν λειτουργεί τίποτα μέσα στις γιορτές, μέχρι τις 10 Γενάρη θα έχουμε την υπογραφή της Μελέτης». 

 Για να συμπληρώσει με νόημα: «μέσα στον Μάρτη δεν θα έχει μείνει κανένα υπουργείο… και θα έχουμε την έκδοση της άδειας». 

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό στοιχείο που τονίστηκε τόσο από τον κ. Στράτο όσο και από τον κ. Ανδριόπουλο ήταν ότι η διεύθυνση δασών ενέκρινε την περιβαλλοντολογική μελέτη. Αυτό μας «έκαιγε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδριόπουλος. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (Γιώργος Αράπογλου, Δημήτρης Κανταρέλης, Λύσσανδρος Γεωργαμλής) όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.