Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Aνακοινώσεις του δήμου

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ευχαριστεί θερμά τους"Ενεργούς Πολίτες ΝέουΨυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού" για τη μεγάλη προσφορά φαρμάκων στο Δήμο μας, τα οποία με τη σειρά μας παραδώσαμε στο Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης μας. Η πολύτιμη αυτή συνεισφορά συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της δράσης του κοινωνικού έργου του Ιατρείου, το οποίο στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, μέσα από την προσωπική ανιδιοτέλεια των εθελοντών του, πραγματοποιεί μια αξιέπαινη πράξη αλληλεγγύης.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------- Αγαπητοί συνδημότες- ισσες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έπειτα από επίμονες προσπάθειες της δημοτικής αρχής και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής τα αντιπλημμυρικά έργα και οι λοιπές βελτιώσεις της οδού Σκράεντάχθηκαν τον Ιούλιο του 2015 στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής με το ποσό των 2.500.000 ευρώ. Σε συνέχεια αυτού, ο Δήμος μας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί το έργο. Μέχρι τότε, καταβάλλουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίζονται όσα ζητήματα προκύπτουν από τα κακά καιρικά φαινόμενα με όσα μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να μετριάσουμε τις συνέπειες των πλημμυρών στην περιοχή.  

------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Την Κυριακή 1 ΝΟΕΜΒΡΗδίνουμε πάλι ραντεβού στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ του ΑΛΣΟΥΣ,για την πραγματοποίηση της 3ης δράσης του «ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»!. Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών και η ικανοποίηση των παραγωγών από τη Δημοτική αρχή,αλλά και από την συμμετοχή του κόσμου,δικαιώνουν την απόφαση του Δήμου μας, να καθιερώσει αυτό το θεσμό ως μία ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε μόνιμη μηνιαία βάση. ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΜΗΝΑ 8.00-13.00 στον ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ[ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΛΣΟΥΣ],θα σας περιμένουμε με τους ίδιους αλλά και νέους παραγωγούς,καθώς και επιπλέον ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣμε το δικαίωμα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ! Σημ: θα συγκεντρώνονται προϊόντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και άλλων δομών.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------- 

O Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος θα λειτουργήσει τμήμα TaiTsi (πολεμική τέχνη) στο Πνευματικό Κέντρο (Ν. Τρυπιά 45). Τρίτη 20.30-21.30 (2ος όροφος) Έναρξη μαθημάτων 10.11.2015 Πληροφορίες εγγραφής: Ραιδεστού 21 Ν.Χαλκηδόνα Τηλ. επικοινωνίας:2132026331-332 fax: 213-2026315 Email: tm_ppa@neafiladelfeia.gr 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων