Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

Όλο το πρόγραμμα

ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 

Α) Εορτασμός της Εθνικής Επετείου σε όλες τις Δημόσιες & Ιδιωτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Β) Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Τράπεζες κ.λ.π 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 07.30 π.μ. 

Θα σημάνουν οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών. 10.00 π.μ. Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ. Ευφημίας. Στη δοξολογία θα παραστούν ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες οι Πολιτικές, Αστυνομικές Αρχές, αντιπροσωπεία των Σχολείων, των Συλλόγων, των Ν.Π.Δ.Δ., του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ.λ.π. 

11.00 π.μ. Μετάβαση στο Μνημείο Ηρώων της Νέας Χαλκηδόνας όπου θα διεξαχθούν τα εξής: 
▪Έπαρση Σημαίας 
▪Επιμνημόσυνη Δέηση 
▪Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον Δήμαρχο 
▪Κατάθεση στεφάνων 
▪Τήρηση ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των ηρωικώς πεσόντων 
▪Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. 

12.00 μ.μ. 

Έναρξη Παρέλασης των Μαθητών, Σπουδαστών, Οδηγών, Προσκόπων και Εθνικών Οργανώσεων, μπροστά από τους επισήμους (πλατεία Πατριάρχου), με αφετηρία τη συμβολή των οδών Δεκελείας και Ελ. Βενιζέλου και τέρμα στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χατζηγεωργίου. 

17.00 μ.μ. Υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο Ηρώων στη Νέα Χαλκηδόνα. Τελετάρχης για τη διαδικασία της κατάθεσης στεφάνων ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου μας, κ. Δημήτριος Ζέτος. 

Τελετάρχης για τη διαδικασία της παρέλασης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνος Μπέτζελος. Στον εορτασμό καλούνται να πάρουν μέρος οι Τοπικές Αρχές-Σύλλογοι-Ενώσεις-Σωματεία και όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας. Δηλώσεις για την κατάθεση στεφάνων θα γίνουν έως το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου στο γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.