Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Παραθέτουμε την ανακοίνωση. Ακολουθεί μία απορία μας...
 Η ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ:   

"Την Τετάρτη 2/9/2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χαλκηδόνας πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΟΜ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετά την παραίτηση των 37 μελών από τα 63 συνολικά παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση 21 μέλη. Εκλέξαμε νέο 5μελές προσωρινό συντονιστικό και εγκρίναμε και 13 νέες εγγραφές μελών. 

Μέσα σε κλίμα ενωτικό και συντροφικό όλοι οι σύντροφοι αποφάσισαν να μπούμε δυνατά στην εκλογική μάχη που θα καθορίσει το αύριο της πατρίδας και των εργαζόμενων για πολλά χρόνια , προχωράμε μόνο μπροστά με πείσμα, αντοχή και θέληση ξεπερνώντας το κλίμα αποστράτευσης που καλλιεργείται έντεχνα, με μοναδικό σκοπό την Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε όλα τα παλιά και νέα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα για να μπορέσει ο λαός να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ελπίζει . ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚH" 

Η απορία μας...:

Συνήθως όταν ανακοινώνεται ένα νέο Δ.Σ. πολιτιστικού συλλόγου, τοπικής οργάνωσης κόμματος, αθλητικού σωματείου κλπ, ενημερωνόμαστε και για τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ισχύει... Κάτι που μας προξενεί ομολογουμένως εντύπωση...