Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Volley Camp των υποδομών...

 βόλεϊ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το VolleyCamp στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης που είχε την τεχνική επίβλεψη έκανε τον απολογισμό του. 

Ο προπονητής της "Ένωσης" με δήλωση του στο aekarena.gr σχολίασε χαρακτηριστικά για την συμμετοχή των παιδιών, το επίπεδο τους ενώ ευχαρίστησε και όσους βοήθησαν με την παρουσία τους στην υλοποίηση του Camp: 

"Ήταν μία δύσκολη προσπάθεια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, στην πολύ καλή συμπεριφορά τους καθόλη την περίοδο, αλλά και στην επαγγελματικότητα των συνεργατών. Πιστεύω μπήκαν οι βάσεις για την συνέχιση αυτής της δραστηριότητας στο μέλλον με καλύτερες συνθήκες ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο των συμμετεχόντων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στην πραγματοποίηση αυτού του καμπ, τον Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας, τους χορηγούς μας Μ-GAMES, ENCODE, ELIBO, IASO GENERAL, BIOFIT, LIPTON, WILSON, UVEX, τις διεθνείς αθλήτριες Α.Παπαφωτίου, Ε.Χαντάβα, Ε.Κελεσίδου, Ι.Κατσαντώνη, Φ.Κουνάδη, Ι.Ιβάνοβα,Α.Τοντάι για την παρουσία τους, αλλά πάνω από όλα στους μικρούς μου “φίλους” που έδωσαν πνοή σε αυτό το εγχείρημα. Καλή συνέχεια, καλό καλοκαίρι σε όλους!"