Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Γέμισαν και πάλι το ΠΠΙΕΔ οι Lud Project! (photostory)

Tην παράσταση παρακολούθησε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας Γαβριήλ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του ΠΠΙΕΔ, η θεατρική παράσταση "Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια... Πρόβα" (συρραφή κειμένων) από την Θεατρική Ομάδα (Ενηλίκων) του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ν. Φιλαδέλφειας) Lud Project. 

Οι νεαροί «ηθοποιοί» σε 1ωρα και 20 λεπτά παρουσίασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο όλο το μεγαλείο των έργων του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο με το ταλέντο και το κέφι τους και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.  


Την θεατρική παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, που έδωσε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά για την προσπάθειά τους, ο πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεώς μας Παν/τατος Αρχ. π. Επιφάνιος Αρβανίτης, οι ιερείς του Ναού μας, ο Δήμαρχος Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνας κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Ζούμε μαζί” κ. Απόστολος Κόντος, η Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ κ. Ευτυχία Παπαλουκά, η δημ. σύμβουλος κ. Αναγνώστου-Καρκάνη Αντωνία, ενώ μεταξύ άλλων ήταν και ο πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου “ΌΑΣΗ” κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος, η προσφορά του οποίου υπήρξε καταλυτική για την πραγματοποίηση της παράστασης.  


Οι νεαροί μας «ηθοποιοί» υπό την καθοδήγηση της Δανάης Γκενέ και του Σπύρου Κοπανιτσάνου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά με το ίδιο κέφι και πολλές εκπλήξεις.