Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Είδηση Βόμβα: Ανεξαρτητοποίηση από την "Δύναμη Πολιτών"!

Διαβάστε τις επιστολές της π. προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης και ανεξάρτητης πλέον δημοτικής συμβούλου, Αντωνίας Αναγνώστου-Καρκάνη, που παραδόθηκαν μετά τη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ:

 
Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Αντωνίας Καρκάνη-Αναγνώστου προς τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο 

Κύριοι, με την δήλωσή μου αυτή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική ομάδα της Δύναμης Πολιτών, στην οποία μετείχα ως συνεργαζόμενη, λόγω της αντίθεσής μου με την εν γένει λειτουργία της παράταξης και τον τρόπο αντιμετώπισης της διαφορετικής άποψης, καθώς και της διαφωνίας μου με τον Άρη Βασιλόπουλο σχετικά με την διχαστική στάση που τήρησε στο πρόσφατο δημοψήφισμα που πολλοί θέλουν τώρα να ξεχάσουν.

Του συνέστησα εγκαίρως να ενεργεί ως Δήμαρχος όλων των πολιτών και όχι ως τοπικός κυβερνητικός παράγοντας, κάτι που αγνόησε εκδηλώνοντας δογματισμό της πολιτικής του παιδείας και την μέθη της εξουσίας.

Με αυτήν την Δημοτική Αρχή που δεν αντέχει άλλες απόψεις αδυνατώ να συνεχίσω να συμπορεύομαι.

Μια αριστερά που λύνει προβλήματα με πολιτικό bullying δεν έχει μέλλον. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ προς τον Δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας 

Κύριοι, με την δήλωσή μου αυτή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από την προεδρεία του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ» λόγω φόρτου εργασίας.