Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Oι δράσεις της...

Πολιτιστικής Αναγέννησης!

"Εκδρομή στο Μεσολόγγι" 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στο Μεσολόγγι, όπου επισκεφθήκαμε το πάρκο των Ηρώων και το σπίτι του Κωστή Παλαμά. Κατόπιν πήγαμε στο Αιτωλικό. Εκεί επισκεφθήκαμε το μουσείο χαρακτικής της Β. Κατράκη με τα μοναδικά έργα της. Ύστερα πήγαμε για φαγητό στην ταβέρνα του Μονόματου με τα υπέροχα ψάρια του. Έπειτα επισκεφθήκαμε την ιστορική εκκλησία των Ταξιαρχών. 

Στις 4 μ.μ επιβιβαστήκαμε με προορισμό την Τριχωνίδα. Τακτοποιηθήκαμε στο υπέροχο ξενοδοχείο Αλθαία μπροστά στην λίμνη. Το απόγευμα πήγαμε για καφέ στο Θέρμο με τα πολλά νερά και τα τεράστια πλατάνια. Την επόμενη ημέρα πήγαμε στον αρχαιολογικό χώρο στο Θέρμο. Στην συνέχεια επισκεφθήκαμε στο χωριό Μεγάλο Δέντρο το Μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού. Κατόπιν πήγαμε στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής όπου θαυμάσαμε τα κέρινα ομοιώματα του κρυφού σχολειού. Το μεσημέρι φάγαμε στο παραλίμνιο εστιατόριο "Το Πιθάρι" σε ένα υπέροχο τοπίο με πλατάνια μέσα στην λίμνη. Στην επιστροφή κάναμε μια στάση στην Ναύπακτο στο Γαλαξίδι για καφέ. Αργά το βράδυ επιστρέψαμε στην Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. 

"Εκδηλώσεις Ιουνίου 2015" 

 Στις 13 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα αναχώρησης 9:30 πμ θα πάμε στο Μουσείο Γλυπτικής και στην Εθνική Πινακοθήκη. Στις 26 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή θα κάνουμε το αποχαιρετηστήριο κρασάκι μας στο μεζεδοπωλείο Μέλισσες στον κήπο. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές με υγεία και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου