Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Οι Lud Project...

... "ανεβάζουν" άλλη μία Θεατρική Παράσταση και μας προσκαλούν! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες:

"H παράστασή μας που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) Λ. Δεκελείας 152 & Ατταλείας.

Σας Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια σας Lud Project Τeam" 

 «Η Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι από την Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project» 

Η Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), Ν. Φιλαδέλφειας. Σας προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση: «Η Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι ή Το Ημέρωμα της Στρίγγλας» του Άγγλου Δραματουργού Ουίλλιαμ Σαίξπηρ , το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) Λ. Δεκελείας 152 & Ατταλείας. Λίγα Λόγια για το έργο: 

«Το Ημέρωμα της Στρίγγλας ή Η Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι» πρόκειται για μια εμβληματική κωμωδία του Άγγλου Ποιητή, Συγγραφέα και Ηθοποιού που γράφτηκε και παρουσιάστηκε το 1593 και 1594 αντίστοιχα. Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν πλούσιο Άρχοντα της Πίζα τον Μπατίστα που έχει δύο κόρες, τη μεγαλύτερη Κατερίνα και τη μικρότερη Μπιάνκα. 

Πολλοί άντρες θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά της μικρής Μπιάνκα και ζητούν το χέρι της, αλλά ο Μπατίστας είναι ανένδοτος. Η Μπιάνκα θα παντρευτεί αν και εφόσον βρεθεί γαμπρός για την κακότροπη, δύστροπη, οξύθυμη και στρίγγλα Κατερίνα, την οποία δε θέλει κανείς να παντρευτεί. Μέχρι τη στιγμή που στην πόλη εμφανίζεται ο Πετρούκιος, που μπαίνει στο παιχνίδι να κατακτήσει και να παντρευτεί την παράξενη Κατερίνα που κανένας άλλος γαμπρός δεν τολμάει να πλησιάσει. Παράλληλα, τρεις άντρες κονταροχτυπιούνται για την καρδιά της Μπιάνκα, ενώ δύο υπηρέτες στήνουν τα δικά τους κωμικά παιχνίδια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντών τους. Έτσι αρχίζει ένας πόλεμος αισθημάτων, απόψεων, ένα παιχνίδι μεταμφίεσης και παρεξηγήσεων που ξετυλίγουν κωμικά περιστατικά και συνεχείς ανατροπές. 

Συντελεστές: Σκηνοθεσία, Διασκευή: Δανάη Γκενέ, Σπύρος Κοπανιτσάνος 

Σκηνικά – Κοστούμια: Δανάη Γκενέ, Ξανθή Ραυτοπούλου Μουσική, 

Ηχοληψία, Φωτισμοί: Γιάννης Σκοτίδας 

Επιμέλεια Έντυπου Υλικού: Σπύρος Κοπανιτσάνος 

Παίζουν: Βασίλης Καπλανίδης, Μαρίνα Καράτσαλου, Ελένη Τσάλα, Μαρία Μιχαλάτου, Φώτης Μελίσσης, Μίνα Συρτάρη, Σμαράγδα Μιχαλάτου, Άννα-Μαρία Νικολοπούλου, Γρηγόρης Μελίσσης, Ελένη Κανάρη, Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαρία Σπυροπούλου, Στέλλα Κιάρη, Αλέκα Κούκο, Μελένια Δρογγίτη, Πάολα Κούκο