Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

H γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Μητρόπολης!

Στην γιορτή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας καί φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Γενικός Διευθυντής Marketing της Τράπεζας Eurobank κ. Μιχαήλ Βλασταράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδελφείας κ. Γεώργιος Αράπογλου και πλήθος κόσμου. Διαβάστε την ανακοίνωση της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορτή των 3 Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην κεντρική Αίθουσα συνεδριάσεων της Τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία. Την εορτή παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης και η ηθοποιός Χριστίνα Κουλουμπή. Οι δυο παρουσιαστές συνόδευσαν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εορτής, τους μικρούς μαθητές των παιδικών σταθμών, σε τραγούδια, χορευτικά και σε ένα θεατρικό δρώμενο με πολλά μηνύματα. 

Στην εορτή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας καί φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Γενικός Διευθυντής Marketing της Τράπεζας Eurobank κ. Μιχαήλ Βλασταράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδελφείας κ. Γεώργιος Αράπογλου και πλήθος κόσμου που ήλθαν να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους μικρούς μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων. 

Με εκτίμηση πρεσβύτερος Μιχαήλ Παππάς
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Διαδικτύου
Ιεράς Μητροπόλεως
Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας