Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Όλα τα νέα...

 του ΣΟΝΦ!

Τα μαθήματα σκάκι στον ΣΟΝΦ έλαβαν τέλος, η αγωνιστική όμως δραστηριότητα συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Έτσι οι Δημήτρης Βαζελάκης, Ντίνα Σερετάκη, Δημήτρης Κλειδαράς, Αναστάσης Κλειδαράς και Κωνσταντίνος Μωραϊτης συμμετείχαν στο 18ο Ανοικτο Τουρνουά Ηρακλείου Αττικής που πραγματοποιήθηκε 13-21 Ιούνη 2015. 

Στο 4ο Ανοιχτό Τουρνουά σκάκι για παιδιά που διοργάνωσε ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 από το ΣΟΝΦ αγωνίστηκαν η Κωνσταντίνα Ντάλα, ο Παναγιώρης Ντάλας και ο Χρήστος Θανασούλας κατακτώντας 2 μετάλλια: η μέν Κωνσταντίνα το χρυσό ως πρώτο κορίτσι στη γενική κατηγορία και ο Χρήστος το χάλκινο στην κατηγορία Γ-Δ δημοτικού. Τους συγχαίρουμε όλους για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους. Ο Θοδωρής Καλογριδάκης, που φέτος ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας μας στον Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες, θα συμμετάσχει στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, που διεξάγεται στο Ρίο της Αχαϊας από 26 Ιούνη έως 2 Ιούλη 2015. 

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή του ΣΟΝΦ που μεταβαίνει στο Ρίο για την Τελική Φάση του 43ου Ομαδικού Πρωταθλήματος της Α Εθνικής που θα γίνει από 3 - 8 Ιούλη. Οι αγώνες διεξάγονται με 10μελείς συνθέσεις: 4 γενικές σκακιέρες, 1 γυναικεία, 1 νεάνιδα