Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Ενημερώσεις...

 ... από την Δημοτική Αρχή

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Ο Δήμος και η Δημοτική Κοινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας σας καλούν την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 9.00 στους κοινόχρηστους χώρους, στο πάρκο επί των οδών Πλαστήρα και Λαχανά (πρώην Γραμμές Λαυρίου), στη δράση:

«ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ»

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ Το δημόσιο χαρακτήρα στις υπηρεσίες Καθαριότητας

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Άμεσα προσλήψεις προσωπικού στην Καθαριότητα και το Πράσινο

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ Για το νέο κανονισμό καθαριότητας Τις νέες μορφές διαχείρισης απορριμμάτων

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 «Ανάψαμε φωτιές στις γειτονιές» 

Αναζωπυρώσαμε ελπίδες, ζωντανέψαμε μνήμες, γεμίσαμε και ομορφύναμε τις πλατειές, χορέψαμε, διασκεδάσαμε νέοι, ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά! Αποδείξαμε όλοι μαζί ότι όλα αυτά δεν έχουν πεθάνει. Αναφερόμαστε φυσικά στις λαϊκές γιορτές που έγιναν με αφορμή τον Αι Γιάννη τον Κλήδονα, στις 23 και 24/6/15 στις πλατειές Κωνσταντινουπόλεως στη Ν. Χαλκηδόνα και Γεννηματά στη Ν. Φιλαδέλφεια αντίστοιχα. 

Η μαζική συμμέτοχη των κατοίκων σε όλα τα δρώμενα του εθίμου [ριζικάρια, χορός, τραγούδι], στις δυο αυτές πλατειές, στις δυο άκρες των συνόρων του Δήμου μας, επιβράβευσε την επιλογή μας, δικαίωσε την θέση μας για αποκέντρωση, ζωντάνεμα των πιο εγκαταλελειμμένων περιοχών, αλλά και προώθηση της δημιουργίας από τη βάση, τον εθελοντισμό. Εμφανίστηκε μια αχτίδα φωτός, προπομπός αυτών που εμείς θέλουμε να φέρουμε στην πόλη μας και θα έρθουν! Κλείνοντας δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε του χρόνου σε περισσότερες πλατειές, γιατί πιστεύουμε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο. 

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας