Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Ενημερώσεις...

 ... από τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία παρέμβασης και καθαρισμού των υπηρεσιών του Δήμου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος στο πάρκο και τους κοινόχρηστούς χώρου της οδού Ιωνίας, στο πλαίσιο του θεσμού ¨Πράσινη Κυριακή¨. Αρκετοί δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν από νωρίς το πρωί στις εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού των παρτεριών και των χώρων του πάρκου, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για ενεργό συμμετοχή του κόσμου στην φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος και των δημόσιων χώρων. 

Την σημαντική αυτή προσπάθεια στηρίξανε και οι εθελοντές πολιτικής προστασίας του Δήμου συμμετέχοντας ενεργά στις εργασίες καθαρισμού. Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις πρασίνου και καθαριότητας, τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που συμμετείχαν ενεργά, τον σύλλογο εθελοντών πολιτικής προστασίας, τους εργαζόμενους και όλους όσους δούλεψαν σκληρά για να παραδώσουμε το πάρκο πεντακάθαρο και σε άριστη κατάσταση. 
------------------------------------------------------------------------ 

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΔΟΝΑ 

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα (Οι φωτιές του Αϊ Γιαννιού) στη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Η αναβίωση και αναπαράσταση του εθίμου θα πραγματοποιηθεί: Τρίτη 23 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στην Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως στο Κάτω Κουκλάκι, Νέα Χαλκηδόνα και την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στην πλατεία Γεννηματά στη Συνοικία Ειρήνης, Νέα Φιλαδέλφεια. Ελάτε να ρίξουμε τα ριζικάρια μας στον Κλήδονα με χάρη! Ελάτε τα μαγιάτικα στεφάνια μας να κάψουμε και πάλι Θα χορέψουν τραγούδια παραδοσιακά τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Δήμου μας και το δρώμενο θα παρουσιάσουν τα παιδιά της θεατρικής ομάδας της κας Γεωργίας Θεοδωρακοπούλου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων