Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Ενημερώσεις...

από την δημοτική αρχή!

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. 

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ενημερώνει τους κατοίκους ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ για την συμμετοχή στο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015» Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2015 για τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΥΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , και μέχρι τις 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ. 

Τα Παιδιά που θα Φιλοξενηθούν στις Κατασκηνώσεις πρέπει να έχουν ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ 1-1-1999 ΕΩΣ 14-6-2009. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

• Άνεργοι ή Εργαζόμενοι με πραγματικό εισόδημα έτους 2014 έως 22.000,00€ και οι οποίοι το έτος 2014: 

• Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην Ασφάλιση ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή 

• Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες Ειδικής Άδειας προστασίας 

• Έλαβαν Επιδότηση Ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ( 50 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) ή 

• Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ( ημέρες εργασίας, ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και Εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τεσσάρων τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. 

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
---------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝAΣ

Μετά την απεμπλοκή του έργου και τον νέο διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου που διενεργήθηκε την 17/03/2015 ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Νέας Χαλκηδόνος. Το έργο προκηρύχθηκε με προϋπολογισµό 1.350.000,00 € (µε τον Φ.Π.Α.) και μετά τον διαγωνισμό και την ανάδειξη του αναδόχου η σύμβαση που υπογράφηκε την 11/5/2015 έφτασε το ύψος των 446.902,48€ (πλέον Φ.Π.Α.). Το έργο κατασκευάζεται σε οικόπεδο 473μ2 που βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως στην δημοτική ενότητα Νέας Χαλκηδόνος (Ο.Τ 1) Το κτίριο θα έχει ύψος 8,70μ και θα αποτελείται από τους εξής χώρους:

1. Υπόγειο χώρο συνολικής δομημένης επιφάνειας 297μ2 με τρείς θέσεις στάθμευσης, τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους, Η/Μ εγκαταστάσεις του κτιρίου, πλυντήριο, στεγνωτήριο και WC κοινού και ΑΜΕΑ. 2. Ισόγειο χώρο συνολικής δομημένης επιφάνειας 250μ

2.Στο χώρο του ισογείου θα υπάρχουν οι χώροι υποδοχής, τα γραφεία του προσωπικού, δύο αίθουσες νηπίων, χώρος υγιεινής νηπίων και εξωτερική παιδική χαρά.

3. Α’ όροφος συνολικής δομημένης επιφάνειας 225μ2. Στον χώρο του Α’ ορόφου θα υπάρχει κουζίνα και χώρος του προσωπικού, χώρος ύπνου βρεφών και νηπίων, χώρος παιχνιδιού, αλλαγών και παρασκευής γάλακτος, WC προσωπικού και νηπίων.

4. Δώμα και απόληξη κλιμακοστασίου. Όλοι οι χώροι (εκτός των βοηθητικών και του κλιμακοστασίου) έχουν ψευδοροφή, τα δάπεδα είναι εύκολα στον καθαρισμό και φιλικά στη χρήση από παιδιά, αντιολισθηρά όπου απαιτείται και ποιοτικά άριστα. Το κτίριο στο σύνολό του θα είναι ενεργειακά αναβαθμισμένο σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ.