Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Eνημερώσεις...

από την Δημοτική Αρχή

Ομάδες συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας. Ψυχολογική υποστήριξη - Συμβουλευτική σχετικά με ειδικά θέματα. Διασυνδετική παραπομπή σε άλλα ειδικά θεραπευτικά πλαίσια. Η Ομάδα Ψυχικής Υγείας και Πρόληψης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας αναλαμβάνει τον συντονισμό ομάδων ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής αναφορικά με ειδικά θέματα (διαπροσωπικές σχέσεις, διαχείριση επίμονων σκέψεων κ.α.). Η συμμετοχή στις ομάδες γίνεται κατόπιν αιτήματος και ακολουθεί σχετική ενημέρωση και προετοιμασία σε ατομικές συνεδρίες. Παράλληλα, παρέχετε η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε δημότες και κάτοικους του δήμου. Η συμβουλευτική υποστήριξη απευθύνεται σε εφήβους άνω των 16 ετών και σε ενηλίκους και αφορά: 

• συναισθηματικές δυσκολίες και σκέψεις που προβληματίζουν το άτομο (Άγχος - στρες, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχαναγκασμοί, συναισθηματικές δυσκολίες, κατάθλιψη). 

• θέματα σχέσεων και επικοινωνίας (ζευγάρια, οικογένεια, εργασιακό πλαίσιο). 

• ψυχολογική υποστήριξη σε θέματα που προκύπτουν από την ανεργία και άλλες δυσκολίες οικονομικής επισφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Πρόληψης του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, τηλέφωνο 2102516261, Δευτέρα έως Τετάρτη, 9:00 -14:00 μ.μ. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος προέβει στις απαραίτητες εργασίες και ολοκλήρωσε τον καθαρισμό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου της MAVA (πρώην RENAULT). Γνωρίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από τον όγκο των σκουπιδιών και των μπαζών στην περιοχή, καθιστώντας το σημείο άκρως επικίνδυνο για τους δημότες, η Υπηρεσία του Δήμου υπερβαίνοντας τις ελάχιστες δυνατότητες που διαθέτει, καθότι ο εξοπλισμός και το προσωπικό δεν επαρκούν για τον όγκο της δουλειάς, κατάφερε να πετύχει ουσιαστικά αποτελέσματα και να παραδώσει την περιοχή καθαρή και ακίνδυνη στους κατοίκους, αλλά και στους μαθητές και τους καθηγητές του γειτονικού σχολείου. 

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων