Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Όλα τα νέα...

...της ΌΑΣΗΣ

Ο Φυσιολατρικός-Πολιτιστικός Σύλλογος ΟΑΣΗ σάς προσκαλεί στη παρουσίαση των βιβλίων « Θεοί Εσμέν » της μουσικολόγου – ποιήτριας ΟΛΓΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ και «Αθώες Νοσταλγίες » της ποιήτριας ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00 μμ στα γραφεία του συλλόγου Πανόρμου 4 Νέα Φιλαδέλφεια Οι ποιήτριες θα απαγγείλουν ποιήματά τους 

-------------------------------------------------------------------------------------- 

Αγαπητά Μέλη και φίλοι μας, Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 , 7,30 μμ , πηγαίνουμε στο θέατρο Badminton για την παράσταση « Βιολιστής στη στέγη ». Ο Βιολιστής στη Στέγη ήταν το πρώτο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway που ξεπέρασε τις 3000 συνεχείς παραστάσεις. 

Με 3.242 για την ακρίβεια παραστάσεις ήταν για πολλά χρόνια το μακροβιότερο μιούζικαλ του Broadway. Πρόκειται για την ιστορία του φιλόσοφου - γαλατά Τεβιέ με τις πέντε κόρες, την λαχτάρα για ζωή, την αγάπη για την οικογένεια και τους συγχωριανούς, τον ξεριζωμό και τη μετανάστευση, την πίστη στις παραδόσεις και την αναπόφευκτη σύγκρουση ανάμεσα στην παράδοση και την αλλαγή, την πίστη και την πραγματικότητα, πλέκουν τον καμβά της ιστορίας του μιούζικαλ, με μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων 50 χρόνων: «If I Were a Rich Man», «Sunrise, Sunset», «Tradition», «Matchmaker». 

Ο Τεβιέ - Γρηγόρης Βαλτινός γνωρίζει καλύτερα από καθέναν τον ρόλο, καθώς τον ερμήνευσε για πρώτη φορά το 1997στο θέατρο Αθήναιον υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Τσιάνου, σε μια από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές παραγωγές των τελευταίων είκοσι ετών. Συμμετοχή 25 ευρώ, στη Β΄Ζώνη , περιλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν.