Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Ανοιχτή επιστολή από τη συντονιστική επιτροπή

 ... για το 3ο Γυμνάσιο/Λύκειο

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 6:30, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ» 

Προς Τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη Γ΄ ΕΛΜΕ, τους Συλλόγους Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου, το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, τα Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων του 3ου Λυκείου, 3ου Γυμνασίου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Ν. Φιλαδέλφειας, τους γονείς των μαθητών των ανωτέρω σχολείων, τους κατοίκους της περιοχής. 

Η Συντονιστική Επιτροπή για την ανέγερση των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Απριλίου 2015, στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» στη συνεδρίασή της με θέματα: ενημέρωση και ανασκόπηση των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι τώρα, συζήτηση για τις διαφαινόμενες προοπτικές για την ανέγερση των νέων κτιρίων και καθορισμός των επόμενων ενεργειών της Επιτροπής για την επίτευξη του στόχου μας. Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί και θα παρέμβει ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος. 

Η εξέλιξη της διεκδίκησης βρίσκεται σε κομβικό σημείο και η παρουσία αλλά και η ενεργός συμμετοχή των ΔΣ των πιο πάνω Συλλόγων, καθώς και των γονέων και κατοίκων της περιοχής είναι καθοριστική τόσο για την λήψη αποφάσεων όσο και για τη μαζικότητα της διεκδίκησής μας. Νέα Φιλαδέλφεια, 26/3/2015 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Αναστάσιος Κωνσταντινίδης  

Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

Γιώργος Ανεμογιάννης      

Εκπρόσωπος του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Γιώργος Οικονόμου  
Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ»