Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Ενημερώσεις της

Δημοτικής Αρχής

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ¨ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! 

- ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ!

Όλοι συμφωνούμε ότι η χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία. Ένα πρόβλημα απέναντι στο οποίο δεν μπορεί κανείς να παραμένει απαθής. Ως νέα Δημοτική Αρχή, έχουμε δεσμευτεί, να είμαστε ευαίσθητοι και ενεργοί, απέναντι στα θέματα που αφορούν στην κοινωνία, στην ζωή και κυρίως στην ζωή των νέων μας. Σε αυτή την αγωνία προσπαθούμε να ανταποκριθούμε μέσα από τα προγράμματα Πρόληψης που ξεκινάμε στο Δήμο μας. Πιστεύουμε στην Πρόληψη, στηρίζουμε την οικογένεια και τους Γονείς, με υποδομές και προγράμματα, ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, μακριά από κινδύνους όπως η χρήση ουσιών. Στα πλαίσια αυτής της ανθρωποκεντρικής αντίληψης της Διοίκησης του Δήμου μας, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών επιστημόνων Ψυχικής Υγείας του Δήμου μας, σχεδιάσαμε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ειδικά για τους Γονείς προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας με θέμα: ‘’ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! 

- ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ!’’ Στόχος του σεμιναρίου αυτού - το οποίο στηρίζεται σε υλικό που έχει εκδώσει ο επίσημος φορέας της πολιτείας για θέματα εξάρτησης ο ΟΚΑΝΑ- είναι η έγκυρη ενημέρωση των γονιών, πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία σας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στα σεμινάρια αυτά, πιστεύοντας ότι δυναμώνουμε με αυτό τον τρόπο το θεσμό της οικογένειας, αλλά και την ίδια την πόλη μας, σε μια κατεύθυνση πιο ανθρώπινη, πιο υγιή και πιο δυνατή. 

 Για όσους από εσάς, επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Επικοινωνώντας τηλεφωνικά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας στις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 210- 25 89 917 εσωτ:306 Πληροφορίες: κ. Παλιούδη Ζωή – Κοινωνική Λειτουργός (Για λόγους λειτουργικότητας της ομάδας, ο μέγιστος αριθμός συμμετοχής είναι 20. Σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής, το σεμινάριο θα επαναληφθεί, σε ημερομηνία που θα σας γνωστοποιηθεί εγκαίρως) 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 - 17:00 μ.μ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Υπεύθυνος Πραγματοποίησης σεμιναρίου: κ. Λεχουρίτης Γιώργος, Ψυχολόγος-Σύμβουλος Πρόληψης κατά των εξαρτήσεων

Συνεργασία: κ. Μανουράς Βαγγέλης-Ψυχολόγος

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
---------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος σε συνεργασία με την Α.Ε.Κ διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαρτίου τον αγώνα δρόμου «3ο Κριτέριουμ Νέας Φιλαδέλφειας ‘‘Γεώργιος Τρανόπουλος’’». Ο αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π για το 2015 και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρα 18.00 για όλες τις κατηγορίες, ενώ η έναρξη των αγώνων είναι στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 97). Θα διεξαχθεί, επίσης, λαϊκός αγώνας με ανεξάρτητες συμμετοχές. Επισυνάπτονται η αφίσα του αγώνα καθώς και η προκήρυξη του με τους όρους συμμετοχής. 

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων