Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Εκδηλώσεις...

 Φεβρουαρίου...

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Διαδρομές» σας καλεί το βράδυ της Τετάρτης 25/02/2015 στις 19:30μμ, στην αίθουσα του πολιτιστικού χώρου του Π.Π.Ι.Ε.Δ (Δεκελείας 152), σε μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος μουσική-ποιητική βραδιά αφιερωμένη στην ποιήτρια, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΡΟΥΚ, η οποία θα παρουσιάσει ανέκδοτα ποιήματά της, καθώς και επιστολές του Καζαντζάκη προς τον πατέρα της και θα συνομιλήσει με το κοινό. Ποιήματά της, θα διαβάσει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας.Τραγούδια της,θα ερμηνεύσει ο τραγουδοποιός Θάνος Ανεστόπουλος, σε ποίηση Αγγελάκη-Ρουκ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα αναλάβει ο Θέμης Ροδαμίτης. 

Για το τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΡΟΚΟΥ

----------------------------------------------------------------------------------------
Την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 στη Λίμνη του Άλσους, να γλεντήσουμε όλοι μαζί, με νηστίσιμα εδέσματα, λαγάνα, και κρασί μια παρέα, μια αγκαλιά, με παραδοσιακή μουσική, χορούς και αποκριάτικα δρώμενα .Να πετάξουμε τους χαρταετούς μας, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.

----------------------------------------------------------------------------------------

Εργαστήρι κατασκευής χαρταετών για τα παιδιά της πόλης μας ! Κυριακή 15/02 11:30 - 13:30 Στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δεκελείας 152 & Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια