Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Οι δραστηριότητες της

Πολιτιστικής Αναγέννησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μηνός Δεκεμβρίου. 

Η εκδρομή μας στις Πλαταιές και στα Δερβενοχώρια. Μετά τις Πλαταιές επισκεφθήκαμε το Μοναστήρι των Οσίων Παίδων σε μια υπέροχη τοποθεσία. Κατόπιν πήγαμε για φαγητό στη Πύλη όπου μας περίμενε μία έκπληξη με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό. 

Φιλανθρωπικό τσάι στο Πικαντίλι 

Στις 19/12 έγινε στο Πικαντίλι το Φιλανθρωπικό μας τσάι. Είχε μεγάλη επιτυχία καθώς μας τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαβριήλ, ο οποίος χαιρέτησε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε Καλές Γιορτές. Παρών και ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Παντελεήμονας και ο πατήρ Αλέξανδρος. Τα έσοδα μοιράστηκαν εξίσου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη Τράπεζα Αγάπης. 

Τον Ιανουάριο προγραμματίστηκαν τα εξής: 11/01 Κυριακή ώρα 11:00 κοπή βασιλόπιτας στο Πνευματικό Κέντρο. Ομιλητής ο Θεολόγος Σωτ. Μαρσέλος και η χορωδία του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων θα ψάλλει ύμνους και κάλαντα από πολλούς τόπους. 16/01 Παρασκευή θα πάμε στο REX στη παράσταση "Μυστικοί Αρραβώνες". 23/01 Παρασκευή ώρα 18:30 εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, με θέμα: Ο Καρκίνος του παχέος εντέρου" με ομιλητή τον καθηγητή Γαστρεντερολόγο κ. Απόστολο Μαντίδη.