Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη Νέα Χαλκηδόνα!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση

Απρόκλητη επίθεση εναντίον των γραφείων της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας (Λ. Δεκελείας 58) σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου από υποστηρικτές του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου. Η εντελώς αναίτια επίθεση έγινε με ρίψη κόκκινης μπογιάς στον τοίχο και την είσοδο του κτιρίου και με ρίψη φέιγ βολάν που καλούν σε “συμμετοχή σε πορεία στο Μοναστηράκι και αλληλεγγύη στον φυλακισμένο αναρχικό Νίκο Ρωμανό” καθώς και σε “επίθεση σε ένδειξη αλληλεγγύης”, με εμφανή τα διακριτικά του αναρχικού χώρου. 

Ως ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη της περιοχής μας καθώς και όλους τους αιρετούς θεσμικούς παράγοντες της πόλης μας να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού δεν αποτελεί μόνο επίθεση εναντίον των γραφείων μας αλλά ταυτόχρονα και επίθεση εναντίον της απρόσκοπτης και εύρυθμης λειτουργίας των πολιτικών οργανισμών και της ελεύθερης μετάδοσης των ιδεών τους μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος. 

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους υποστηρικτές, τα μέλη μας και τους φίλους μας πως θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας χωρίς φόβο και χωρίς αποπροσανατολισμό από τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες μας.