Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Ζαμπετάκης; Ποτέ δεν σε είχα ενημερώσει; Ποτέ δεν σου είχα γράψει για την πρόθεσή μας να προσφύγουμε στο ΣτΕ;

Διαβάστε την επιστολή "βόμβα":

Ανοικτή Επιστολή προς Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Άρη Βασιλόπουλο

Αγαπητέ Άρη, Όταν ένωσα δυνάμεις μαζί σου στην «Δύναμη Πολιτών» (στις αρχές του 2014) δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο πολύ θα με "άδειαζες" μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο! 

Το μοναδικό μου κίνητρο ως Επίκουρος Καθηγητής στο ΕΚΠΑ να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν και είναι το Περιβάλλον και το τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε τα Παιδιά πιο κοντά στο Περιβάλλον, να αξιοποιήσουμε το Δάσος/Άλσος της Πόλης μας, πώς να κάνουμε πιο ορθολογική διαχείριση σκουπιδιών, πώς να ξεκινήσουμε κομποστοποίηση στα δημοτικά σχολειά κλπ Προεκλογικά είχα αναλάβει, όπως σίγουρα θυμάσαι, ως Επικεφαλής της Ομάδας Περιβάλλοντος της Δύναμης Πολιτών την σύνταξη του προγράμματός μας ως προς το Περιβάλλον. 

Από τότε θα θυμάσαι τις συνεχείς μου οχλήσεις προς την «Δύναμη Πολιτών» ότι πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρη θέση στο πρόγραμμά μας ως προς το Γήπεδο της ΑΕΚ και το Άλσος… Μάταια. Και φτάνουμε στο σήμερα. Αρχές Νοέμβρη είχα ενημερώσει με email όλη την παράταξη για την προσφυγή στο ΣτΕ που προτιθέμεθα να υποβάλλουμε. Μάλιστα, είχα ρωτήσει αν θα συμμετάσχει κανείς άλλος; Απάντηση δεν έλαβα ποτέ. Εντύπωση όμως μου προκάλεσε η έμμεση αναφορά σου σε εμένα σε πρόσφατη ραδιοφωνική σου συνέντευξη. 

Ποτέ δεν σε είχα ενημερώσει; Ποτέ δεν σου είχα γράψει για την πρόθεσή μας να προσφύγουμε στο ΣτΕ; 

Μήπως δεν έλαβες ποτέ τα email μου; Ρητορικές προφανώς οι ερωτήσεις μου… 

Πάμε τώρα στην ουσία, Άρη. 

Ποια είναι η θέση σου σήμερα απέναντι στο Ρυθμιστικό; Αν είσαι κατά του νόμου, γιατί δεν έκανες προσφυγή; Αν είσαι υπέρ του νόμου, τότε γιατί έκανες αλλαγή 180 μοιρών σε σχέση με όσα έλεγες προεκλογικά; Θα πάρετε ως παράταξη μια ξεκάθαρη θέση; Ήδη με τα όσα έχουν γίνει και τα όσα κάνετε, με ενημερώνουν οι δικηγόροι, ζημιώνετε δικαστικά την προσφυγή μας. Βγείτε και ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Επιτέλους... 

 Γιάννης Ζαμπετάκης Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων -ΕΚΠΑ και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (εκλογές 2014) με την "Δύναμη Πολιτών"