Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Ενημερώσεις από τη Δημοτική Αρχή...

...στο "μενού" και το γήπεδο της ΑΕΚ!

Διευκρινίσεις για το έγγραφο της εταιρίας Dimand 

 Την Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρία DIMAND ΑΕ ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται ότι «διαψεύδει» το Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και τους ισχυρισμούς του ότι η εταιρία Δικέφαλος ΑΕ δεν έχει καταθέσει ακόμη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Η πραγματικότητα είναι ότι ένα μήνα μετά από την απάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών στην αίτηση της Δικέφαλος ΑΕ, κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα δεν έχουν κατατεθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, όπως επισημαίνεται και στο υπ. αρ. πρωτ.20821/2014 έγγραφο των Τεχνικών Υπηρεσιών. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: «Διαδρομές – 1η εκδήλωση πολιτιστικού τμήματος με συγγραφικές διαδρομές» Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να παρακολουθήσουν την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που οργανώνονται από τον Δήμο μας πάνω στις «Διαδρομές» ποιητών και συγγραφέων. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στις 7.00 μμ στο Π.Π.Ι.Ε. (Δεκελείας 152), με καλεσμένους τους διακεκριμένους ποιητές μας Τίτο Πατρίκιο και Πάνο Σταθόγιαννη 

 Η Αντιδήμαρχος Χαρά Ρόκου 

 «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος Λαικός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Εδαφος» 

 Με επιτυχία και συμμετοχή 114 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ο πρώτος "Λαϊκός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος". Η ανταπόκριση των δημοτών στην πρώτη δράση για Μαζική Λαϊκή Άθληση, αποτελεί την καλύτερη αρχή για την καθιέρωση ανάλογων δραστηριοτήτων σε κάθε συνοικία της πόλης μας, με την εμπλούτιση του προγράμματος με περισσότερα αθλήματα και δρώμενα.